Tuesday, June 18, 2013

Σουςςςςςς...





Το ξέρετε το τραγουδάκι που λέει  ''ταράχτηκα και σκέφτηκα,  θεέ μου,  εμένανε κοιτάει,  όμως εκείνη κοίταξε να βρει τον σερβιτόρο;''
Τι συναίσθημα σας αφήνει;  ε το έχω ζήσει ουκ ολίγες φορές αυτό και δε θέλω κουβέντα επ΄αυτού μ΄ακούτε;  Ούτε γελάκια,  ούτε ψιθύρους πίσω από την πλάτη μου ! Σουςςςςς..

Μιλούσα με τη Α. προχθές και λέγαμε για αυτούς που έχουν μάθει να τα κάνουν όλα οι άλλοι,  κι ο Ν. μου έλεγε για μια κοπέλλα που μοιάζει κάτι να περιμένει και συνδιάζοντας τα αυτά τα δύο,  είπα πως οι άνθρωποι που μοιάζουν κάτι να περιμένουν απλά έχουν μάθει να μη κάνουν τίποτα,  έχουν μάθει την ευθύνη να την παίρνουν οι άλλοι,  ότι κι αν σημαίνει αυτό!

Κάτι άλλοι άνθρωποι πάλι είναι τόσο εκτός της πραγματικότητας που ζει ο διπλανός τους,  ο καθένας έχει τα προσωπικά του μέτρα και σταθμά στο μικρό του κεφαλάκι κι όλα ρέουν λανθασμένα συγκριτικά,  ή αδιάφορα δεν έχει σημασία..

No comments:

Post a Comment

ερώτηση

  Έχεις δοκιμάσει να κάνεις κάτι που ως τώρα το θεωρούσες αδύνατο για τα δεδομένα σου και να το φέρεις εις πέρας; Τελικά κερδίζει αυτός που ...