Sunday, September 22, 2013

ισορροπίες





Είναι χρονικές περίοδοι,  που νοιώθεις σα να έχεις γεννηθεί μεγάλος.  Σα να μην άκουσες ποτέ παραμύθια,  σαν να μη κοιμήθηκες ποτέ με το αγαπημένο σου αρκουδάκι.
Αυτό τα ''ροζ'' ψήγματα της παιδικής ηλικίας,  αν και ποτέ δεν ήμουν ροζ,  πάντα θυμάμαι τον εαυτό μου κόκκινο,  πορτοκαλί,  πορτοκαλοκόκκινο..  ψάχνω να ανακαλύψω πάλι.
Ίσως και να έχω βρει τον τρόπο που μου ταιριάζει,  μα θέλει πολύ σκάλισμα..  πολύ!

*

Θα το πω,  αγαπημένη μου εποχή είναι το καλοκαίρι γιατί καταφέρνει να με αποστασιοποιήσει από μια πεζή πραγματικότητα,  αγαπημένοι μου μήνες είναι ο Σεπτέμβρης,  ο Οκτώβρης,  κι ο Νοέμβρης ακόμη κι ο Δεκέμβρης,  επειδή έχω περιθώρια και δυνάμεις..

*

Περνάω ένα πολύ πολύ όμορφο Σαββατοκύριακο..  πήγα για καφέ στο καλύτερο μαγαζί της πόλης ever,  είδα την θέα από το επίσης καλύτερο σημείο της πόλης ever,  διάβασα ένα πολύ συμπαθητικό βιβλίο που νομίζω το αδικούν και ο τίτλος και το εξώφυλλο, από την δανειστική βιβλιοθήκη και είδα μια εξαιρετική ταινία με τον Τζέφρυ Ρας που λατρεύω..

No comments:

Post a Comment

ερώτηση

  Έχεις δοκιμάσει να κάνεις κάτι που ως τώρα το θεωρούσες αδύνατο για τα δεδομένα σου και να το φέρεις εις πέρας; Τελικά κερδίζει αυτός που ...