Sunday, June 15, 2014

Mr Morgan's Last Love





Όλο κάτι κερδίζουμε κι όλο κάτι χάνουμε,  ισορροπία να υπάρχει,  όμως κάποιες απώλειες δεν ξεπερνιούνται ιδιαίτερα σε σχέσεις ζωής.  Καθώς ο χρόνος αφήνει όλο και πιό πολλά σημάδια επάνω μας,  τόσο πιό δύσκολο η μοναξιά μπορεί να δώσει την θέση της στη συντροφιά ή ακόμη και στον έρωτα.  Ο έρωτας όμως είναι δικαίωμα καρδιάς!  Και πολλές φορές το συναίσθημα κραυγάζει.  Είτε από μακριά,  είτε από κοντά,  είτε εκφραστεί,  είτε παραμείνει κλειστό μέσα μας είναι εκεί,  κι όσο το παραμερίζουμε,  όσο κι αν αποστασιοποιούμαστε με τη συμπεριφορά μας,  όσο κι αν θυμωμένοι δεν το ''ταίζουμε''  αυτό το ''θεριό'' για να μη θεριέψει,  αυτό είναι εκεί με όλη τη δύναμη του.
Πολύ όμορφα ο μοναχικός συνταξιούχος καθηγητής Μάθιου δίνει την τρυφερότητα και τον έρωτα του στην νεαρή χορεύτρια Πωλίν.  Συγκρατημένα με τον φόβο μήπως πληγωθεί,  απλόχερα γνωρίζοντας πως η στιγμή,  πρέπει να παιχτεί στην σκηνή της ζωής του ''τώρα''.


Mr Morgan's Last Love

No comments:

Post a Comment

ερώτηση

  Έχεις δοκιμάσει να κάνεις κάτι που ως τώρα το θεωρούσες αδύνατο για τα δεδομένα σου και να το φέρεις εις πέρας; Τελικά κερδίζει αυτός που ...