Wednesday, September 03, 2014

a sunny day




A Sunny Day On The Beach, Viareggio



Ξημερώματα θα ήταν,  άκουγα τη βροχή και σκεφτόμουν πλημμύρες,  κιβωτούς και τέτοια.
Σήμερα το πρωί,  χρειαζόμουν γυαλιά ηλίου,  ο ήλιος ντάλα.  Ο ήλιος φέρνει τη βροχή κι η βροχή τον ήλιο κι ο Σεπτέμβρης έχει κι από τα δύο,  που ο συνδιασμός τους διώχνει τη θάλασσα,  η οποία σπρώχνεται όλο και πιο πολύ στο βάθος του μυαλού μας.  Ότι θα πάμε ξανά θα πάμε,  ότι δεν θα είναι καλοκαίρι όμως αυτή είναι μια πραγματικότητα.  Μπαίνουμε σε μια άλλη εποχή,  αφήνοντας πίσω το κίτρινο,  το μπλε,  την ανεμελιά,  την ευχαρίστηση,  την διασκέδαση,  την ηρεμία,  τη ζεστασιά που αποπνέουν οι καλοκαιρινές μέρες.  Όλα κύκλος,  έτσι λέμε,  έτσι γίνεται,  όπως όλα,  όπως ακόμη και σ΄αυτές τις ανθρώπινες σχέσεις.  Ποικιλία για να μη βαριόμαστε αρκεί να περνάμε με ευκολία από την μια κατάσταση στην άλλη..

Στο μυαλό μου δεν θα πάψει ποτέ να είναι καλοκαίρι - σαν το φετινό,  ιδιαίτερο δικό μου καλοκαίρι - και οι μέρες ηλιόλουστες ακόμη κι όταν ρίχνει καρεκλοπόδαρα..

1 comment:

  1. ♫══♫══♫══♫ ♫══♫══♫══♫ ♫══♫══♫══♫ ♫═.♫══♫══♫══♫ (●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)Καιρο ειχα να περασω απο τη μπλοκογειτονια ,αλλα τωρα ηρθα αφηνοντας τις καλυτερες ευχες μου για ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ και ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ!!Να εισαι παντα καλα και να βρισκω ανοιχτο το σπιτικο σου!!♫══♫══♫══♫ ♫══♫══♫══♫ ♫══♫══♫══♫ ♫═.♫══♫══♫══♫ (●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)

    ReplyDelete

ερώτηση

  Έχεις δοκιμάσει να κάνεις κάτι που ως τώρα το θεωρούσες αδύνατο για τα δεδομένα σου και να το φέρεις εις πέρας; Τελικά κερδίζει αυτός που ...