Wednesday, October 19, 2016

βροχερό πρωινό (και κρύο)





Το βροχερό σημερινό πρωινό,  έχει ανάγκη από αχνιστό,  ζεστό καφέ,  χαλαρό χουχούλιασμα στον καναπέ και τεμπέλικα όνειρα στις σκέψεις.  Ίσως κάποια γλυκερή ταινία στη nova,  αλλά και τη μυρωδιά ενός φρεσκοψημμένου αφράτου κέικ να πλανάται σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού.


8 comments:

  1. Αν αλλάξεις τον καφέ με, χμ, ζεστό γάλα ή μαύρο τσάι με μέλι, γάλα και κανέλα ή ζεστή σοκολάτα, αυτό είναι και το δικό μου ιδανικό φθινοπωρινό πρωινό. Α, και με μια σούπα να σιγοβράζει στην κουζίνα! :-)
    Πολύ καλημέρα σας!

    ReplyDelete
  2. βρηκα συνταγη για κολοκυθοσουπα βελουτε κι ελεγα να τη δοκιμασω αυτο το σ-κ
    http://www.gastronomos.gr/sintages/1011/kolokuthosoupa-beloute

    κοριτσια πολυ χουχουλιαρικη ατμοσφαιρα δημιουργησατε :)

    Καλο απογευμα!

    ReplyDelete
  3. Καλησπέρα Στέλλα μου!
    Χαθήκαμε λιγουλάκι;
    Σήμερα στη ΒΑ Αττική έβγαλε έναν καθαρό και λαμπερό ήλιο, χθες είχαμε βροχή και 9 βαθμούς και αισθανόμουν μίζερα... Τελικά σίγουρα μας επηρεάζει ο καιρός όσο ζεστό και να είναι το μέσα μας!
    Πώς είσαι; (θυμάμαι μια σχετική περσινή σου ανάρτηση!
    Τρυφερά ΑΦιλάκια σου στέλνω πάντα καρδιάς! <3

    ReplyDelete
  4. Μοναδική απόλαυση η περιγραφή σου....! θα προσέθετα, ανοίγοντας τα πεδία του ονείρου, μια μεγάλη φωτεινή μπαλκονόπορτα με θέα ένα Φθινοπωρινό πράσινο κομμάτι της πόλης. Αχ ....όνειρα.
    Την καλησπέρα μου.

    ReplyDelete
  5. Πολύ θα ταίριαζε η κολοκυθόσουπα, ως φθινοπωρινό λαχανικό που είναι (αν και δεν είχα, αρχικά, συγκεκριμένη σούπα στο μυαλό μου)! Και, μάλιστα - βελουτέ θα σκεφτόμουν την κολοκυθόσουπα, όπως το έγραψε η Dee Dee! :-)

    ReplyDelete
  6. Το ιδανικό πρωινό, Στέλλα!

    ReplyDelete
  7. Αυτό και αν είναι το ομορφότερο πρωινό. Α....και να μη χτυπάνε τηλέφωνα!
    Καλό σου Σ/Κο

    ReplyDelete

ερώτηση

  Έχεις δοκιμάσει να κάνεις κάτι που ως τώρα το θεωρούσες αδύνατο για τα δεδομένα σου και να το φέρεις εις πέρας; Τελικά κερδίζει αυτός που ...